Comunidad Empresarial Dinamiza

 
 
  • No hay categorías

 
No te pierdas...
 

 
Publicado 18/02/2019 por admin en
 
 

Modele de martisoare handmade

Martisoare cusute colectia radacini – 8 Lei bucata colectia copilarie – 4 lei bucata colectia édition limitée – 4 lei bucata IE, bundita sau bisericuta – 5 lei bucata casuta Bizantina – 10 lei martisoare Frumoase facute DIN fondant, sunt comestibile si aprécier de Copii. Sunt preturile: Flori si fluturi 5 lei, Chitara Violetta 5 lei, fluture colorat si Trandafir 4 lei, Flori de primavara 3 Lei. PE FB ma gasiti aici. Martisoarele pot fi comandate aici. Materiale folosite: margele sticla, Ceramica, portelan, Metal, materiale textile! Martisoare DIN fimo, dimensiune aproximativa 6 -8 cm, lacuite, pret 10 lei/bucata. En traducere, Elven Quill AR insemna PANA elfeasca? – Martisor «Tinkerbell si ciupercuta» – 15 Ron (Zanita este DIN metal de culoare bronzului si este imbracata in hartie, iar ciupercuta, Floarea si Iarba sunt DIN hartie) – Martisor «Narcisa cu buburuza» – 5 Ron – Ghivece miniaturale (cu o Orhidee sau Cu trei Narcise) – 18 Ron – Brosa «O brandusa si Doi ghiocei» – 15 Ron – Brosa «Buchetel de ghiocei» – 15 Ron – Martisor «RAM cu Flori de corcodus» – 8 Ron – Martisoare cu Flori de nu-ma-UITA, de Liliac sau cu Flori de Mar – 7 Ron (Martisoare de lemn sunt 5 lei, doar cele de Pietre semipretioas e sunt 20-50) Martisoarele Maini verzi sunt Brose care pot fi purtate apoi, fara SNUR, oricand in a. preturile variaza intre 6-8-15 Lei. Martisoarele sunt ambalate in saculeti de organza sau cutii colorate, Cu Funda si mesaj de primavara. Martisoarele Mele fluturas Costa 3 Lei simple, sau 4 lei cele cu AC de Brosa sau élastique PTR mana Felicitarile sunt de la 8 Lei in sus, in functie de complexitatea modelului. Comenzi aici.

Martisoarele cu buburuza Costa 3 Lei Buc, iar cele Flori 7 Lei. Pagina de FB e aici. Martisoare cu AC de Brosa, 6 Lei Buc. Pentru mai mult de 5 Buc. pretul este de 5 Ron…. Disponibil 10 Buc. sau mai multe. Martisoarele – 3 Lei, cosuleiman – 7 lei si minionii 12 Lei. Martisoare 3D realizate 99% DIN hartie si 1% DIN lipici pe baza de aracet. Fiecare Miniatura este rezistenta la umezeala datorita lacului protecteur Lucios. Fetitele Powerpuff si Hello Kitty, pret/Buc 8 Lei.

Martisoare fait à la main DIN Ceara, parfumate si colorate, 5 lei bucata, comenzi aici. Martisoarele «Fuiorul fermecat» sunt pictate Manual PE lemn, insotite de cartonas personalizat cu versuri pentru fiecare Zona a Tarii. Fiecare Martisor are AC de Brosa, carton personalizat cu versuri si Vine Ambalat Individual in pungulita DIN hartie Natur, legata cu SNUR DIN Iuta. Sunt Prețurile, în ordinea fotografiilor: 15 Lei, 12 Lei, 15 Lei și 15 Lei. De asemenea, pagina de Facebook unde sunt pot fi găsite aceste MODELE și altele este Diana Kiss handmade, aici. Martisoarele pot fi vazute aici și pot fi comandate la adresa de e-mail Veronica@vboutique.ro sau téléphoniques la 0763611331.


admin